neděle 23. ledna 2011

Pudink s ovesnými vločkami

Suroviny
  • pudinkový prášek
  • litr mléka
  • čtyři lžíce cukru
  • ovesné vločky
  • plátek másla
  • pět lžic cukru

Postup
Dle návodu na obalu vytvoříme pudink. Vločky nasucho opražíme, přidáme máslo a cukr a necháme zkaramelizovat. Tekutý pudink v misce posypeme a necháme zchladnout. 





4 komentáře:

  1. Jasné, stručné, jistě i chutné... Kam se však poděly briošky?

    OdpovědětVymazat
  2. Khors: No, chutné, prostě pudink. Briošky už jdou =)

    OdpovědětVymazat
  3. Dvě věci, který mám strašně ráda: ovesný vločky a pudink. Toto spojení by mě nenapadlo a vypadá to mooooc dobře :) Děkuju za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to dobře. Já zatím baštila pudink jen s piškotama, ovocem, čokoládou nebo rozinkama. Tenhle by mohl být i tros´šku zdravé

    OdpovědětVymazat