Suroviny
- pudinkový prášek
- litr mléka
- čtyři lžíce cukru
- ovesné vločky
- plátek másla
- pět lžic cukru
Postup
Dle návodu na obalu vytvoříme pudink. Vločky nasucho opražíme, přidáme máslo a cukr a necháme zkaramelizovat. Tekutý pudink v misce posypeme a necháme zchladnout.
Jasné, stručné, jistě i chutné... Kam se však poděly briošky?
OdpovědětVymazatKhors: No, chutné, prostě pudink. Briošky už jdou =)
OdpovědětVymazatDvě věci, který mám strašně ráda: ovesný vločky a pudink. Toto spojení by mě nenapadlo a vypadá to mooooc dobře :) Děkuju za inspiraci :)
OdpovědětVymazatVypadá to dobře. Já zatím baštila pudink jen s piškotama, ovocem, čokoládou nebo rozinkama. Tenhle by mohl být i tros´šku zdravé
OdpovědětVymazat