sobota 3. dubna 2010

Rohlíková pizza

Suroviny
•    5 rohlíků
•    1 vejce
•    200ml mléka
•    ½ čajové lžičky soli
•    ½ pepřové lžičky pepře
•    věci na obložení

Postup
Rohlíky nakrájíme na kostičky. Ostatní smícháme, nalijeme k rohlíkům a vypracujeme těsto. Koláčovou formu vyložíme pečícím papírem a těsto rozprostřeme. Dáme do trouby na deset minut zapéct, než se těsto zpevní. Pečeme na 250°C. Poté základ vyndáme, poklademe vybranými ingrediencemi a dáme opět na 15-20 minut do trouby. Kontrolujeme dle okrajů.


Poznámka
•    pokud bude těsto moc řídké zahustit strouhankou
•    mělo by být jak hustší nádivka
•    fotka hotové se nedochovala

čtěte také: Sobotní trojboj

Žádné komentáře:

Okomentovat