Jedna sušenka je naopak, která?
Druhým kouskem, tentokráte z oboru, kde se používá sůl a pepř, byla rohlíková pizza. Italové a gurmeti či gurmáni, popřípadě také gourmeti a gourmáni, zmáčknou ten bílý křížek v červeném poli vpravo nahoře, ostatním sděluji, že je u nás tato varianta velmi oblíbena. Zvolila jsem příchuť typu čím více tím lépe a na jednu polovinu dala obligátní šunku a sýr, na druhou pak plátky vařeného uzeného, slaniny, kolečka klobásky a uzený sýr. Příště však nejspíše oblohu vynechám, neboť těsto je stejně nejlepší.
Třetí zkouška byla minutová záležitost tvorby vaječného koňaku, který mi chutná jen do chvíle, než je přidán rum, a tak ho piji vlastně jen při výrobě.
Protože se však za nevypálenou kuchyni medaile nedávají, jdu studovat, neboť za úspěšné dokončení středoškolského vzdělání medaili také nedostanete.
fotografické pomůcky
čtěte také: Střecha z BeBe sušenek
čtěte také: Střecha z BeBe sušenek
Žádné komentáře:
Okomentovat