Skupenství. Chvíle, kdy suflé roste, arašídy se mění na máslo, z bábovky se stává popel a mnoho dalších. Nebo taky okamžik, kdy se z malého, bezpečného a čistotného marshmallowu stane naducaná, výbuchem hrozící, lepivá dobrota. Její kombinace se sušenkou a čokoládou uspokojí nejen chuťové buňky, ale také receptory v kůži.
Člověk je mírou všech věcí, jsoucích, že jsou, a nejsoucích, že nejsou. (Sokrates)
Potřebujeme sáček Marshmallovů, hořkou čokoládu, sušenky (hranaté BeBe). Postup je jednoduchý.
Zapneme troubu na 225°C.
Na pečící papír položíme sušenky.
Na každou sušenku dáme po délce na délku dva marshmallowy (ne tak jako na fotce).
Dáme do trouby a necháme tam, dokud marshmallowy mírně nezhnědnou.
Na každou nafouklinu položíme čtvereček hořké čokolády, přiklopíme další sušenkou, chvíli počkáme a jíme. Pokud nepočkáme, tak se prý chová jako napalm (nebyla odvaha na otestování).
Mohou za to Alis (praktická realizace) a Yva (probuzení zájmu)
Kde jsou ty časy, kdy se mladý Khors a jeho banda vloupali do skladu s maršmelákama? Že by přišel čas, znovu okusit jejich chuť?
OdpovědětVymazatVypadá to ďábelsky...to musím zkusit:)
OdpovědětVymazatSnad pokaždé, když brouzdám po netu, na ně narazím, ale nikdy jsem se nepokoušela zjistit, co to ty S'mores doopravdy jsou. A jaká škoda to byla, protože to zní i vypadá skvěle!
OdpovědětVymazatKhors: Toť otázka. Kam mizí prošlý čas. Skladiště? Vesmír? nebo se beze zbytku likviduje?
OdpovědětVymazateL Familia: Ano, je jedno, jak by to mohlo chutnat, ale ten nápad se musí vyzkoušet.
Catalina: Také jsem o nich našla jednu stránku. A navíc i mašinku na dělání ideálních smores.
Jé, já mám děsně ráda Marshmellow, ale tohle jsem ještě nezkoušela. Slyšela jsem akorát, že se z nich dělá falešnej marcipán a že se opíkaj nad ohněm :D
OdpovědětVymazat