Suroviny
§
150g špaget
§
sůl
§
2 stroužky česneku
§
2 jarní cibulky
§
petrželka ( ½ svazku)
§
2 lžíce olivového oleje
§
hřiby (300g)
§
pepř
§
4 vejce
§
2 lžíce smetany
§
40g parmezánu
Postup
1. Uvařit
špagety na skus.
2. Propláchnout
studenou vodou.
3. Nakrájet
na drobno česnek, cibulku a petrželku.
4. Na
rozpálené pánvi se lžící olivového oleje osmahnout houby.
5. Přidat
na chvíli cibulku, petrželku a česnek.
6. Dát
do misky a ochutit solí a pepřem.
7. Smíchat
vejce se smetanou a parmezánem.
8. Přidat
špagety a houby. Dobře promíchat.
9. Na
pánvi rozehřát zbytek oleje.
10. Rozprostřít
hmotu na pánev.
11. Na
mírném plamenu opékat 9 minut.
12. Pomocí
talíře obrátit omeletu a opékat pět minut.
13. Možno
servírovat s kečupem.
zdroj: Cornelia Schinharlová
Žádné komentáře:
Okomentovat